Klant ervaringen vanuit Tameling

Wantveld

Tameling behartigd al onze verzekeringen, en als er een schade is wordt dat voortreffelijk geregeld. Het cijfer wat wij geven is een 10

Contact is heel persoonlijk, altijd bereikbaar of anders snel terug gebeld We hebben Tameling reeds aanbevolen. bij de kinderen, vrienden en kennissen Onze bedrijfsnamen mogen gebruikt worden.

Gr Isaac

Tameling verzorgt sinds enkele jaren de verzekeringen voor ons 

Woonhuis en beleggingspanden. Het contact is zeer prettig, informeel en deskundig. We krijgen duidelijk uitleg over de mogelijkheden en er volgt altijd een helder advies. Tameling neemt alle zorgen uit handen en is ons enige aanspreekpunt voor de verschillende verzekeringen. Wij zouden Tameling zeker aanbevelen bij vrienden en familie!

Koppert

Wij waren als bedrijf en particulier verzekerd bij een grote tussenpersoon, tot we ruim een jaar terug een schade kregen waar we zeer onpersoonlijk en niet naar tevredenheid werden behandel door deze tussenpersoon. We zijn toen bij Tameling terechtgekomen waar een van onze firmanten zijn privéverzekeringen had onder gebracht. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad, want hier is juist het persoonlijk contact belangrijk. Het is ook nog eens bij ons in het dorp, dus als er iets is dan stap je even binnen of ze komen langs. Alle verzekeringen zijn weer tegen het licht gehouden en dat alles geeft een vertrouwd gevoel. Als we de service beoordelen met een cijfer zou dit zeker een dikke acht zijn. De diensten van Tameling zijn van harte aan te bevelen!

Noordwijk

Jeffrey heeft De verzekeringsportefeuille overgenomen. Hij adviseert ons bij het afsluiten van de benodigde verzekeringen.
Zeer prettig contact met Jeffrey! Duidelijk informatie en met name zeer snelle actie zonder rondslomp van afspreken of analyse bezoeken in de avond.

Marlize van Duijn

Brownies & downies

Ik zou Tameling zeker adviseren

Ik zou Tameling zeker adviseren. Wanneer je zelf op internet gaat kijken naar prijzen kom je natuurlijk goedkoper uit als je al je verzekeringen direct zal afsluiten. Maar je moet niet vergeten dat wanneer zich een probleem of schade voordoet, Tameling daar is om jou als ondernemer te helpen. Dat is heel prettig!