AOV & advies op maat

AOV & advies op maat

Wij zorgen voor de financiële zekerheid voor als er iets met je gebeurd

Jeffrey Tameling, jouw adviseur

Jeffrey is al meer dan 15 jaar adviseur inkomen individueel en collectief waardoor hij veel ervaring heeft opgedaan en je altijd een advies krijgt wat specifiek op jouw situatie is afgestemd. 
Wat is een AOV?

Wat is een AOV

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een verzekeringsproduct welke je inkomen als ondernemer garandeert bij ziekte en ongevallen. Als ondernemer ben je niet verzekerd in het sociale stelsel van de overheid, wil je dit risico wel afdekken is het verstandig een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Bij het aangaan van een AOV is het belangrijk dat dit weloverwogen gedaan wordt. Bij eventuele arbeidsongeschiktheid moeten je lasten wel betaald worden, zodat je niet in de financiële problemen komt.

Wat zijn de voordelen van een AOV?

Wat zijn de voordelen van een AOV?

Het verzekerd bedrag en het aantal wachtdagen kan je zelf bepalen. Bij de meeste verzekeringen geld er een korting als je kiest voor een contract wat langer als 1 jaar loopt. De premie is fiscaal aftrekbaar, je krijgt een deel van de belastingdienst terug. Je kunt jezelf verzekeren voor passende arbeid of voor beroep arbeidsongeschiktheid. Voor vrouwen is er een veelal een uitkering bij zwangerschap.

Je loopt geen of minder risico op financiële problemen bij arbeidsongeschiktheid. De looptijd is veelal tot aan je pensioen.

Advieskeuze.nl

Geweldige adviseur, haalt het maximale uit de aanvraag. Weet waar Abraham de mosterd haalt.


Jaap- advieskeuze.nl

Deskundig advies, heeft mij deze zorg volledig uit handen genomen, accuraat, staat voor mij klaar welke vraag ik ook heb. Volgende keer vraag ik weer haar hulp!

N- advieskeuze.nl

Goed geholpen en we hebben alle opties met haar besproken.

Daphne- advieskeuze.nl

Welke soorten AOV zijn er?

  • Beroepsarbeidsongeschiktheid; Je verzekerd je voor werkzaamheden binnen jouw bedrijf/ beroep.
  • Passende arbeid arbeidsongeschiktheidsverzekering; Bij ziekte of een ongeval wordt er naast je eigen bedrijf/ beroep ook in andere branches gekeken of het mogelijk is om er nog iets aan werkzaamheden te verrichten.
  • Budget pakketten; Deze dekkingen zijn voordeliger geprijsd maar qua dekking en uitkeringsduur minder uitgebreid.
Hoe kies ik de juiste AOV?

Hoe kies ik de juiste AOV?

Je moet je voorstellen dat je arbeidsongeschikt raakt, niet meer kan werken en je dan bedenken wat voor financiële gevolgen deze arbeidsongeschiktheid dan voor je heeft. Dit is de insteek om te kijken of deze verzekering voor jou nuttig is. Na dit vraagstuk ga je met onze adviseur kijken aan welke eisen de verzekering moet voldoen, en wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

AOV advies nodig, wij helpen je in jouw keuze

Neem contact met ons op en wij reageren binnen 24 uur!