AOV & advies op maat

AOV & advies op maat

Wij zorgen voor de financiële zekerheid voor als er iets met je gebeurd

AOV adviseur Jeffrey Tameling

Jeffrey Tameling, jouw adviseur

Jeffrey is al 13 jaar adviseur inkomen individueel en collectief waardoor hij veel ervaring heeft opgedaan en  je altijd een advies krijgt wat specifiek op jouw situatie is afgestemd. 
Wat is een AOV?

Wat is een AOV

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een verzekeringsproduct welke je inkomen als ondernemer garandeert bij ziekte en ongevallen. Als ondernemer ben je niet verzekerd in het sociale stelsel van de overheid, wil je dit risico wel afdekken is het verstandig een Arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Bij het aangaan van een AOV is het belangrijk dat dit weloverwogen gedaan word; Bij eventuele arbeidsongeschiktheid moeten je lasten wel betaald kunnen worden zodat je niet in de financiële problemen komt.   
Wat zijn de voordelen van een AOV?

Wat zijn de voordelen van een AOV?

Je loopt geen of minder risico op financiële problemen bij arbeidsongeschiktheid. De looptijd is (veelal) tot aan je pensioen.

Het verzekerd bedrag en het aantal wachtdagen kan je zelf bepalen.
Bij de meeste verzekeringen geld er een korting als je kiest voor een contract wat langer als 1 jaar loopt De premie is fiscaal aftrekbaar, je krijgt een deel van de belastingdienst terug.  Je kunt jezelf verzekeren voor passende arbeid of voor beroeps arbeidsongeschiktheid. Voor vrouwen is er een veelal een uitkering bij zwangerschap.

Zeer goede en duidelijke uitleg over de verschillende hypotheek vormen


Kroos - advieskeuze.nl
Ze hebben alles goed geregeld voor mij, en als ik iets niet snapte kon ik altijd bellen of even langskomen.
Pieter- advieskeuze.nl
Denkt mee vooral in oplossingen Blijft wel in de realiteit


Patricia - advieskeuze.nl
Welke soorten AOV zijn er?

Welke soorten AOV zijn er?

  • Beroepsarbeidsongeschiktheid; Je verzekerd je voor werkzaamheden binnen jouw bedrijf/ beroep.


  • Passende arbeid arbeidsongeschiktheidsverzekering; Bij ziekte of een ongeval word er naast je eigen bedrijf/ beroep ook in andere branches gekeken of het mogelijk is om nog iets aan werkzaamheden te verrichten.


  • Budget pakketten; Deze dekkingen zijn voordeliger geprijsd maar qua dekking en uitkeringsduur minder uitgebreid.  
Hoe kies ik de juiste AOV?

Hoe kies ik de juiste AOV?

Je moet je voorstellen dat je arbeidsongeschikt raakt, niet meer kan werken en je dan bedenken wat voor financiële gevolgen deze arbeidsongeschiktheid dan voor je heeft. Dit is de insteek om te kijken of deze verzekering voor jou nuttig is. Na dit vraagstuk ga je met onze adviseur kijken aan welke eisen de verzekering moet voldoen en wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie. 

AOV adviseur

Hoe wij helpen met de juiste keuze

Wij gaan samen  na welke kosten je hebt, welke uitkering je nodig hebt bij arbeidsongeschiktheid, welk aantal wachtdagen je zelf kunt dragen en welke dekking het beste bij je past. Elke keuze nemen we met je door zodat je begrijpt wat het inhoud zodat er een uitkomst ontstaat waar je voor de volledige 100% achter staat.  


AOV advies en keuzehulp

AOV advies nodig, wij helpen jou in je keuze

Neem contact met ons op en wij reageren binnen 24 uur