arrow_drop_up arrow_drop_down

Starter? Voorkom verkeerde beslissingen

Wij kijken op basis van uw profiel, welke hypotheek het best bij jou past

Paul Tameling, jouw adviseur

Paul is de adviseur voor jouw hypotheek. Met 30 jaar ervaring in het vak, elk jaar zijn opleiding tot erkend hypotheek adviseur, elk jaar zijn WFT opleiding verlengen en het bezoeken van de nodige kennis sessies maakt hem de adviseur die jij zoekt! 

Hoe kies je de juiste hypotheek?

Als 'starter' op de woningmarkt kun je nog alle kanten op omdat je weg nog helemaal vrij  is. De keuze is groot daarom is het van belang om zo veel mogelijk van jou en je toekomstbeeld te weten te komen. Op deze manier kunnen we kijken wat jouw idealen zijn en jouw hypotheek zo veel mogelijk hierop aan passen.  In de verdiepingssessies die telefonisch, per beeldtelefoon of op locatie gehouden worden komen we langs alle belangrijke punten.

Hypotheek soorten, welke zijn er?

Er zijn vele soorten hypotheken maar als 'starter' op de woningmarkt zijn er nog maar 2 interessant als je gaat kijken naar de fiscale voordelen:

1. annuïteiten-hypotheek

2. lineaire-hypotheek

De overige soorten:

- Bankspaar-hypotheek
- Beleggers-hypotheek

-Aflossingsvrije hypotheek
- levens-hypotheek

Marlize van Duijn

Brownies & downieS

Ik zou Tameling zeker adviseren

Ik zou Tameling zeker adviseren. Wanneer je zelf op internet gaat kijken naar prijzen kom je natuurlijk goedkoper uit als je al je verzekeringen direct zal afsluiten. Maar je moet niet vergeten dat wanneer zich een probleem of schade voordoet, Tameling daar is om jou als ondernemer te helpen. Dat is heel prettig! 

Starterslening

De starterslening is een renteloze lening welke door het SVN word uitgegeven. Na drie jaar word er getoetst of je de rente en aflossing kunt dragen. Veel gemeenten hanteren deze lening maar let wel op dat iedere gemeente ook zijn eigen voorwaarden hanteert. Deze lening staat los van de hypotheek en beïnvloed ook de maximale hypotheek niet. 

Samen kiezen we de beste keuze uit

Na de verdieping in jouw situatie kunnen wij een passend advies aan je uitbrengen, deze spreken we door en waar nodig passen we het aan zodat je een hypotheek (met of zonder starterslening) op maat krijgt die in samenspraak met jou is uitgekozen.

Bereken je mogelijkheid als starter

Maximale hypotheek

Er worden 23 geldverstrekkers meegenomen in je berekening


Kan ik deze woning kopen

Een goed beeld van de financiering van een andere woning op basis van je inkomen


Top 5 rente overzicht

De top 5  laagste rente uit de gehele markt
Van huren naar kopen

Het financiële verschil tussen huren en kopen word hier inzichtelijk gemaakt


Persoonlijk advies nodig?

De juiste keuze, daar zijn wij voor

Neem contact met ons op en wij reageren binnen 24