Starter? Voorkom verkeerde beslissingen

Angelique werkt hier nu drie jaar bij Tameling, waar ze al meer dan 20 jaar in het vak zit. Haar doel binnen het bedrijf is samen sterk worden. Haar sterke punten zijn het regelen van lastige uitdagingen, de goede service van Angelique en het klantcontact. Haar taak binnen het bedrijf is het goed adviseren.

Als starter op de woningmarkt kun je nog van alle kanten op, omdat je weg nog helemaal vrij is. De keuze is groot, daarom is het van belang om zoveel mogelijk van jou en je toekomstbeeld te weten te komen. Op deze manier kunnen we kijken wat jouw idealen zijn, en jouw hypotheek zoveel mogelijk hierop aan te passen. In de verdiepingssessies die telefonisch, per beeldtelefoon of op locatie gehouden worden komen we langs alle belangrijke punten.

Er zijn vele soorten hypotheken maar als 'starter' op de woningmarkt zijn er nog maar 2 interessant als je gaat kijken naar de fiscale voordelen:

1. annuïteiten-hypotheek

2. lineaire-hypotheek

De overige soorten:

  • Bank spaar-hypotheek
  • Beleggers-hypotheek
  • Aflossingsvrije hypotheek
  • Levens-hypotheek
  • Verhuur hypotheek 
  • Krediet hypotheek

Na de verdieping in jouw situatie kunnen wij een passend advies aan je uitbrengen. Deze spreken we door, en waar nodig is passen we het aan, zodat je een hypotheek (met of zonder starterslening) op maat krijgt die in samenspraak met jou is uitgekozen

Ervaringen Tameling Hypotheken & Assurantiën

Isaac

Wantveld

Tameling behartigd al onze verzekeringen

Tameling behartigd al onze verzekeringen, en als er een schade is wordt dat voortreffelijk geregeld. Het cijfer wat wij geven is een 10. Contact is heel persoonlijk, altijd bereikbaar of anders snel terug gebeld. We hebben Tameling reeds aanbevolen bij de kinderen, vrienden en kennissen.

De starterslening is een renteloze lening welke door het SVN wordt uitgegeven. Na drie jaar wordt er getoetst of je de rente en aflossing kunt dragen. Veel gemeenten hanteren deze lening, maar let wel op dat iedere gemeente ook zijn eigen voorwaarden hanteert. Deze lening staat los van de hypotheek en beïnvloedt ook de maximale hypotheek niet.

max hypotheek berekenen

Er worden 23 geldverstrekkers meegenomen in je berekening


Wanneer kan ik een woning kopen?

Een goed beeld van de financiering van een andere woning op basis van je inkomen


Top 5 rente's overzicht
De top 5 laagste rente uit de gehele markt.
Van huren naar kopen?

Het financiële verschil tussen huren en kopen word hier inzichtelijk gemaakt


Persoonlijk advies nodig?